torstai 13. lokakuuta 2016

Pestopasta

Meidän perheen klassikko muutaman vuoden ajan, vaikka kukaan ei oikeastaan tiedä miksi. Mutta sen kaikki varmasti tietää että tämä on mun lempiruoka ikinä. Toiset ei tykkää kun tässä ei oo lihaa(proteiinia), mutta something for everyone. Ekan kerran söin tätä tai oikeastaan "jotain vastaavaa" isosiskolla kylässä ollessa ja myöhemmin kysyin oisko siihen antaa reseptiä. No ei sisko enää muistanut mistä ruoasta oli kyse, joten piti vaan muistella mitä siinä oli (tai saatto olla...). Kokeilin niillä aineksilla, jotka muistin, ja hyvää tuli. Jälleen kerran ainekset on vähän sinnepäin koska se on tekijästä ja syöjistä kiinni, miten paljon mitäkin haluaa.

Huom! Kuvassa pestokastike valmistumassa - tortellinit keitetään erikseen



Arvioitu valmistumisaika:

30min


Ainekset:

juustotäytetyt tortellinit (1 tai 2 pakettia)
valmispestopurkki, esim. Rainbown "pesto alla genovese"
ruokakermaa 1 tai 2 prk
kirsikkatomaatteja
fetapurkki


Valmistus:

Keitä tortellinit ohjeen mukaan (joku 5-10min). Toiseen (teflon)kattilaan laita pesto ja ruokakerma ja kuumenna. Heitä feta sekaan vähän pehmenemään. Pilko kirsikkatomaatit ja lisää nekin sekaan. Voilá, näin helppo ruoka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti