torstai 13. lokakuuta 2016

Raikas appelsiinikanarisotto

En olis tätä(kään) reseptiä muistanut, jos en olisi sattunut kuvaan törmäämään. Tämä on siis taas ulkomuistista kirjoitettu. Useampaan kertaan tätä on tehty, että kai se on porukalle maistunut.



Arvioitu valmistumisaika:

45min

Ainekset:

öljyä pari rkl
riisiä n. 3-4dl
kanafileesuikaleita pari pakettia
pakasteporkkanaa
pakasteherneitä
ananasta/persikkaa
ruokakermaa purkki
kanaliemikuutio vedessä 5dl
appelsiinituoremehua 2dl
currya
suolaa

Valmistus:

Ensin laita vesi kiehumaan teevedenkeittimessä, kaada se johonkin astiaan ja laita kanaliemikuutio sulamaan. Lisää liemeen appelsiinimehu ja ruokakerma. Paista kanafileesuikaleet, mausta currylla ja suolalla. Laita (teflon)kattilaan öljyä ja kuumenna riisi. Lisää herneet ja porkkana (haluamasi määrä), pilkotut ananakset ja/tai persikka kattilaan ja hetken päästä myös kanafileesuikaleet. Lisää liemi kattilaan ja anna risoton valmistua keittämällä sitä noin riisin kypsymisajan verran. Tarkista välillä, tarviiko risotto lisää nestettä, tällöin voit lisätä vettä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti