torstai 13. lokakuuta 2016

Koskenlaskijan kalavuoka

Siitä on aikaa kun olen tätä ruokaa tehnyt viimeksi, ja reseptiä en tarkalleen muista. Koitan silti saada sen edes "sinnepäin" kirjoitettua tähän.


Arvioitu valmistumisaika:

75min


Ainekset:

tonnikalaa pari prk
perhospastaa n4dl
koskenlaskija -sulatejuusto(esim cheddar)
tomaattipyree
ruokakermaa/maitoa n5dl
2-3 kananmunaa
kirsikkatomaatteja
juustoraastetta

Valmistus:

Keitä perhospasta liki valmiiksi ja valuta vesi, voitele vuoka kun pasta keittyy. Lisää tonnikala perhospastan sekaan. Pilko kirsikkatomaatit ja lisää sekaan. Erillisessä astiassa kuumenna ruokakerma/maito niin, että sulatejuusto sulaa sekaan. Lisää seokseen tomaattipyree. Jos käytät maustettua sulatejuustoa, et välttämättä tarvitse tomaattipyreetä. Lisää kananmunat ja sekota hyvin. Kaada tonnikala ja pasta -seos voideltuun vuokaan. Kaada liemi päälle. Ja ihan viimeiseksi juustoraastetta. Saa olla uunissa 200 asteessa noin tunnin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti