lauantai 15. lokakuuta 2016

Mandariinikanapastavuoka

Nimihirviö. Ei ole niin sekametelisoppa, kuin miltä kuulostaa. Tämä ei myöskään ole niin nopea, mitä ajattelin, mutta ei tässä nyt kovin kauaakaan mene. Nopeuttaa voi paistamalla broilerfileesuikaleet ja keittämällä pasta ennen uuniin laittoa. Sillon ei tosin kannata lientä tehdä niin paljon.



Arvioitu valmistumisaika:

75min


Ainekset:

broilerfileesuikaleet 600g (2pkt)
pastaa n. 4-5dl
mandariinisäilyke 1 tai 2 tölkkiä
Pehmeä curry -ruokakermapurkki
ruokakermapurkki
kanaliemikuutio vedessä n. 2dl
kananmuna
currya

Valmistus:

Ensiksi laita teevesi kiehumaan ja voitele vuoka. Laita kanaliemikuutio teeveteen sulamaan. Kaada vuokaan pastat. Kaada erilliseen astiaan ruokakermat ja kanaliemi, riko mukaan kananmuna. Laita broilerfileesuikaleet erilliseen astiaan, mausta esim. currylla ja kääntele mausteet niihin. Laita broilerfileet vuokaan joko pastan päälle tai sekota ne. Sitten kaada liemi päälle. Jos tuntuu että sitä on liian vähän, lisää vettä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti